STYRELSENS PRESENTATION

Från vänster: Freja, Pia Lehtinen, Caroline Grotenfelt-Fyhr och Annika Sylvin-Reuter

1) Namn: Caroline Grotenfelt-Fyhr

2) Post i styrelsen: Ordförande

3) Barn på vilka klasser: 9

4) Bästa skolminne: Skolavslutningarna var alltid speciella, klassresan till Danmark på nian.

5) Fortsätt meningen: ”Norsens Hem och Skola är" till för alla och vill stöda gemenskapen i skolan.

1) Namn: Nora Grotenfelt

2) Post i styrelsen: Vice ordförande

3) Barn på vilka klasser: 5, 7 och 8

4) Bästa skolminne: Stafettkarnevalen inklusive hejarklacksramsorna, lägerskolan på Åland

5) Fortsätt meningen: ”Norsens Hem och Skola är” en förening som varmt välkomnar nya medlemmar. Vi erbjuder härlig tillhörighetskänsla för sega föräldrar med mångfacetterade ambitioner och fötterna insnärjda i vardagen.

1) Namn: Annika Sylvin-Reuter

2) Post i styrelsen: kontktperson för elevkåren
Jag kom med i styrelsen igen fast jag beslutat mig för att inte fortsätta mer. Det var för många bra och driftiga typer med i buketten för att tacka nej :) Mitt egentliga ansvarsområde i styrelsen har varit att fungera som kontakt mellan styrelsen och elevkåren. Dessvärre hann vi inte träffas innan coronan satt stopp och alla träffa sköts upp. Jag kan bra ha den rollen igen ifall det finns en önskan att jag fortsätter. Jag ger också gärna min plats till någon annan ifall någon vill komma med i styrelsen!

3) Barn på vilka klasser: ett barn på klass 7

4) Bästa skolminne: att hänga med mina kompisar på rasterna och hoppa twist och spela boboll.

5) Fortsätt meningen: ”Norsens Hem och Skola är" ett härligt forum där olika frågor kring barnen och deras trivsel i skolan dryftas. En unik möjlighet att få insyn i skolans verksamhet. Känns meningsfullt och roligt och ju fler som engagerar sig i hem och skola desto roligare blir det och inte betungande alls!

1) Namn: Jörgen Westerling

2) Post i styrelsen: Kassör

3) Barn på vilka klasser: 6 och 8

4) Bästa skolminne: Guld i stafettkarnevalens masstafett på nian

5) Fortsätt meningen: ”Norsens Hem och Skola är" super!

1) Namn: Kajsa Backas-Heikkilä

2) Post i styrelsen: Evenemangsansvarig

3) Barn på vilka klasser: Ett på klass 8. Ett på klass 1 i Brändö gymnasium

4) Bästa skolminne: Härliga gymnasieår med underbara klasskamrater i Norsen i början av 90-talet

5) Fortsätt meningen: ”Norsens Hem och Skola är" en knytpunkt för elever, föräldrar och skolans personal.

1) Namn: Linn Hongell

2) Post i styrelsen: Evenemangsansvarig

3) Barn på vilka klasser: Milou 6 (Minerva), Fenix 9i

4) Bästa skolminne: Jag har alltid älskat att gå i skola

5) Fortsätt meningen: ”Norsens Hem och Skola är" ett nytt spännande kapitel för mig där jag hoppas kunna förgylla vardagen för barn och vuxna i skolan.

1) Namn: Maria von Bonsdorff-Hermunen

2) Post i styrelsen: Sekreterare

3) Barn på vilka klasser: Nu bara på klass 9, två har redan gått ut

4) Bästa skolminne: Alla lekar bla twist och kärringbytta på skolgården

5) Fortsätt meningen: ”Norsens Hem och Skola är" helt enkelt bäst!

1) Namn: Pia Lehtinen

2) Post i styrelsen: Informatör & klassföräldrakontakt

3) Barn på vilka klasser: 8

4) Bästa skolminne: Skolutfärderna med matsäck

5) Fortsätt meningen: ”Norsens Hem och Skola är" en bra inblick i skolvardagen, speciellt i dessa tider. Kom med!

1) Bonusmedlem: Freja

2) Post i styrelsen: allergivänlig maskot, antimobbningsambassadör

3) Barn på vilka klasser: 8

4) Bästa skolminne: att hälsa på alla skolbarn vid skolgården