STYRELSENS PRESENTATION

Från vänster: Freja, Pia Lehtinen, Caroline Grotenfelt-Fyhr och Annika Sylvin-Reuter

1) Namn: Caroline Grotenfelt-Fyhr

2) Post i styrelsen: Ordförande

3) Barn på vilka klasser: 8

4) Bästa skolminne: Skolavslutningarna var alltid speciella, klassresan till Danmark på nian.

5) Fortsätt meningen: ”Norsens Hem och Skola är" till för alla och vill stöda gemenskapen i skolan.

1) Namn: Annika Sylvin-Reuter

2) Post i styrelsen: kontktperson för elevkåren
Jag kom med i styrelsen igen fast jag beslutat mig för att inte fortsätta mer. Det var för många bra och driftiga typer med i buketten för att tacka nej :) Mitt egentliga ansvarsområde i styrelsen har varit att fungera som kontakt mellan styrelsen och elevkåren. Dessvärre hann vi inte träffas innan coronan satt stopp och alla träffa sköts upp. Jag kan bra ha den rollen igen ifall det finns en önskan att jag fortsätter. Jag ger också gärna min plats till någon annan ifall någon vill komma med i styrelsen!

3) Barn på vilka klasser: ett barn på klass 9 och ett barn på klass 6

4) Bästa skolminne: att hänga med mina kompisar på rasterna och hoppa twist och spela boboll.

5) Fortsätt meningen: ”Norsens Hem och Skola är" ett härligt forum där olika frågor kring barnen och deras trivsel i skolan dryftas. En unik möjlighet att få insyn i skolans verksamhet. Känns meningsfullt och roligt och ju fler som engagerar sig i hem och skola desto roligare blir det och inte betungande alls!

1) Namn: Jörgen Westerling

2) Post i styrelsen: Kassör

3) Barn på vilka klasser: 5 och 7

4) Bästa skolminne: Guld i stafettkarnevalens masstafett på nian

5) Fortsätt meningen: ”Norsens Hem och Skola är" super!

1) Namn: Nora Grotenfelt

2) Post i styrelsen: Vice ordförande

3) Barn på vilka klasser: 6B och 7D (samt 4B)

4) Bästa skolminne: Stafettkarnevalen inklusive hejarklacksramsorna, lägerskolan på Åland

5) Fortsätt meningen: ”Norsens Hem och Skola är” en förening som varmt välkomnar nya medlemmar. Vi erbjuder härlig tillhörighetskänsla för sega föräldrar med mångfacetterade ambitioner och fötterna insnärjda i vardagen.

1) Namn: Maria von Bonsdorff-Hermunen

2) Post i styrelsen: Sekreterare

3) Barn på vilka klasser: Nu bara 8, två har redan gått ut

4) Bästa skolminne: Alla lekar bla twist och kärringbytta på skolgården

5) Fortsätt meningen: ”Norsens Hem och Skola är" helt enkelt bäst!

1) Namn: Pia Lehtinen

2) Post i styrelsen: Informatör

3) Barn på vilka klasser: 7 och 9

4) Bästa skolminne: Skolutfärderna med matsäck

5) Fortsätt meningen: ”Norsens Hem och Skola är" en bra inblick i skolvardagen, speciellt i dessa tider. Kom med!

1) Namn: Maria Carlsson

2) Post i styrelsen: Klassansvarig

3) Barn på vilka klasser: 8K (och 3)

4) Bästa skolminne: Lägerskola i Gullkrona

5) Fortsätt meningen: ”Norsens Hem och Skola är” här för er barn och familjer!

1) Bonusmedlem: Freja

2) Post i styrelsen: allergivänlig maskot, antimobbningsambassadör

3) Barn på vilka klasser: 7 och 9

4) Bästa skolminne: att hälsa på alla skolbarn vid skolgården