Nu har vår Hem och Skola ett eget Mobile Pay-nummer!

Norsens Hem och Skola r.f. samlar in en medlemsavgift på 15 euro/familj. Passa på att betala klubbar, medlemsavgiften etc. Numret är 50012, lätt som en plätt! Skriv i meddelanderutan namnet på eleven vars förälder du är.

Du kan även betala in summan på vårt konto: Aktia FI58 4055 0016 8862 40. Skriv i meddelanderutan namnet på eleven vars förälder du är.

Välbefinnande i familjen

Kurs för föräldrar: Välbefinnande i familjen

Alla föräldrar upplever utmaningar i vardagen. Ibland är det bra att stanna upp och reflektera över hurdan förälder man själv vill vara. Det finns sätt att öka den egna känslan av tillräcklighet och möjlighet att påverka hela familjens välbefinnande. Nu erbjuder Förbundet Hem och Skola möjligheten att ta del av en kurshelhet på åtta kurskvällar som ger föräldrar verktyg för vardagslivet. Kursen leds av sakkunniga i positiv psykologi under oktober 2021– februari 2022Läs mera »
Pia Lehtinen
15.09.2021 kl. 14:03

Välkommen till ett nytt läsår!

Här följer en hälsning från vår styrelse!

NO FOMO

Vi har en ny Facebook-sida! Följ och gilla den så hålls uppdaterad!