Årsmöte 27.9.2019 kl 18

Hjärtligt välkomna till Norsens Hem och Skola-förenings årsmöte. Du behöver inte vara aktiv medlem för att få delta i mötet. Du behöver inte heller vara rädd för att bli invald i styrelsen mot din vilja, valberedningen har gjort sina hemläxor.

Efter årsmötet håller Pia Norrbäck-Kackur en föreläsning med temat

"Hur skall jag hantera min blivande tonåring/ tonåring och behålla förnuftet"

Fritt inträde. Hem och Skola bjuder på smått och gott.

Hem och Skola dagen 28 september

Grundskolan Norsen medverkar i den nationella Hem och Skola dagen, som firas den 28.9.2018. Årets tema är #komjagihågtacket.

När tackade jag barnen och de vuxna i skolsamfundet senast? I vardagen är det viktigt att minnas att vi alla behöver höra ett tack, både elever, lärare och förälder.

Efterlyses: Föreläsare till Studia generalia läsåret 2018-2019

Norsens Hem och Skola ordnar Studia generalia-föreläsningar för eleverna i skolan. Vi bjuder in intressanta personer som kan berätta på ett engagerat sätt om ett aktuellt tema. Ett syfte är att presentera olika slags yrken/ karriärer för eleverna som står inför val av utbildning. Föreläsningar brukar vara mycket uppskattade av eleverna.

En föreläsning brukar räcka ungefär en timme. Läsåret 2018 planerar vi minst tre föreläsningar. I första hand leter vi efter personer med en koppling till skolan, t.ex. föräldrar till nuvarande elever i skolan. Kontakta någon styrelsemedlem om du har ett tips!

Medlemsavgiften för läsåret 2018-2019

Norsens Hem och Skola r.f. samlar in en medlemsavgift på 15 euro/familj. Vänligen betala till konto Aktia FI21 4055 0010 0526 74. Skriv i meddelanderutan namnet på eleven vars förälder du är.

Vältalighetstävling 7.2.2019 på Savoy

Den traditionella vältalighetstävlingen ordnas den 7.2.2019 på Savoy av skolan i samarbete med Norsens Hem och Skola. Mera information senare.